VELUX erkend montagepartner:

Wij hebben niet alleen elk jaar een professionele training bij VELUX gevolgd maar ook de vervolgtraining gevolgd om Montagepartner te worden.
Als Montagepartner hebben wij alle mogelijkheden in beeld en kunnen klanten aan de hand van hun woonwensen en hun woningindeling adviseren. 

Montagepartner professionele training: 2011,2012,2013,2014,2015 en 2016.

         

VELUX dakraam plaatsen:

Het plaatsen van een Velux dakraam is inclusief het aftimmeren hiervan.
Het kan hierbij gaan om een vervanging van een bestaande dakraam, maar het plaatsen van een geheel nieuwe dakraam kunt u ook aan ons overlaten.
Het grote voordeel is u hoeft geen winkels af te lopen hiervoor, alles is in één hand.
Als wij een dakraam plaatsen en u heeft een raamdecoratie bij ons uitgezocht, dan is het plaatsen van deze raamdecoratie gratis.

VELUX de nieuwe generatie:

Het traditionele grenen houten dakraam verdwijnt en is vanaf april 2013 alleen nog in wit te verkrijgen.
Ook is het glasoppervlak met 18% vergroot terwijl de buitenwerkse maten niet veranderen. De isolatiewaarde is ook significant verbetert.

Kortom meer licht, meer wooncomfort en minder energieverbruik.

Meer weten over de nieuwe generatie dakramen van VELUX? Bel Klusbedrijf Martijn van Beek of kijk op http://www.denieuwegeneratie.eventassist.nl/


 

   

Kozijnen:

Een kunststof kozijn monteren doe je niet zomaar even. Onderstaand vind u een korte omschrijving hoe je een kunststof kozijn het beste moet monteren, wil je optimaal de voordelen van kunststof kozijnen benutten.

1. Eerst wordt het complete bestaande kozijn verwijderd, dus er blijven geen restanten van het oude kozijn zitten, mits dit bouwtechnisch niet anders kan.
2. Er wordt vervolgens een houten stelkozijn geplaatst, wat wordt gebruikt om het kunststof kozijn in vast te zetten. Tussen de muur en het stelkozijn wordt   pressband geplaatst om tocht en lekkage te voorkomen.
3. Het kunststof kozijn met aanslag en rubberafdichting wordt daarna in het stelkozijn geplaatst. Doordat wij werken volgens dit principe hoeft het kozijn aan de buitenzijde niet te worden afgedicht met kit, waardoor een strakke en nette vormgeving gewaarborgd is.
4. Wanneer het kozijn geplaatst is, wordt de binnenzijde afgewerkt met een MDF plint, waardoor ook de binnenkant er strak uitziet.
   

Dakkapellen:

Onze dakkapellen worden traditioneel opgebouwd van hout en wordt afgewerkt naar uw wensen, u kunt kiezen uit houten of kunststof kozijnen.
Wilt u uw zolder meer leefruimte geven en er zo een volwaardige kinderkamer, kantoor of hobbykamer van maken, dan is een dakkapel de meest optimale oplossing.
In vrijwel alle gevallen levert zo’n deskundig uitgevoerde verbouwing veel woongenot op.
Het moge duidelijk zijn, dat daar waar wind en regen vrij spel hebben, je van goeden huize moet komen om deze de baas te zijn.
Dakkapellen dienen dan ook gemaakt te zijn van materiaal dat 100% wind- en waterdicht is.
In de meeste traditionele huizen vinden we de ruimtes die daadwerkelijk gebruikt worden op de eerste verdieping en de begane grond.
De zolder is een ondergeschoven kindje en dient vaak als berging of beter gezegd als rommelhok.
Veel mensen zouden graag een extra kamer erbij hebben. Een speelkamer, een logeerkamer of een hobbykamer behoort tot de mogelijkheden wanneer we van de zolder een extra kamer maken.
Door de bouw van een dakkapel tovert de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is.

Esthetisch:

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een esthetisch traditionele nabootsing met mooi overstek en verdiept liggende kozijnen, of een fraaie moderne uitvoering met glad boeideel en vlakliggende kozijnen, of een combinatie hiervan, kortom: u mag het zeggen en Klusbedrijf Martijn van Beek voert het voor u uit!

Isolatie:

Door het gebruik van de juiste materialen verkrijgt men ook een zeer hoge isolatiewaarde. Met naar binnen draaiende draai/kiepramen die van binnenuit te reinigen zijn en voorzien van het modernste Politiekeurmerk Veilig Wonen hang- en sluitwerk.

Vergunning:

Het plaatsen van een dakkapel kan niet zomaar. U zult zich namelijk aan bepaalde regels moeten houden. De dakkapel moet passen in de omgeving en uw buren mogen er geen last van hebben. In sommige gevallen is daar een bouwvergunning voor nodig, in andere gevallen niet daar volstaat de zogenaamde ‘meldplicht’. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld panden die op de monumentenlijst staan of in een door het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht. Daar mag uiteraard niet zomaar een dakkapel op worden geplaatst.

Belangrijk is ook wáár u de dakkapel wilt plaatsen. In de regel geldt dat alles wat grenst aan de openbare ruimte (straat of groen) grotere invloed heeft op de directe omgeving dan dakkapellen die aan de achterzijde worden gebouwd. Daarom mag een dakkapel aan de voorkant en/of zijkant meestal niet vergunningsvrij worden gebouwd. Neem altijd eerst even contact op met uw gemeente om te vragen wat in uw situatie is toegestaan en wat u moet doen. Start hier op tijd mee want er kunnen wel enige weken overheen gaan voor u uw vergunning in huis heeft!


Adres gegevens

Klusbedrijf Martijn van Beek Oudlaan 102
6708 RG Wageningen
Tel : 0317-8429 32
Mob : 06-83 20 86 50
KvK:  09191632
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.